Al ooit binnen geweest?
Bekijk de video

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Waalwijk heeft op 1 Maart 2017 haar deuren geopend bij vogel- en dierenspeciaalzaak Geldof. Dierenkliniek Waalwijk is een dependance van Dierenkliniek Landhorst, een kliniek die al meer dan 15 jaar gevestigd is in Landhorst.

De kliniek wordt geleid door dierenartsen Romy van Noije en Kim Bolman. Daarnaast worden zij ondersteund door paraveterinairen Fleur van den Hoof, Marleen Davidse, Yvette van Emmerik en dierenartsassistente Vivian van Eerten.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau, en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten en hun huisdieren.

Met welzijn wordt bedoeld dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met een persoon. Ditzelfde geldt voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Ook de eigenaar, welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg van het dier, staan we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding (overigens één van de sterkste vormen in de natuur). Dat is onze missie!